Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen

Beste hulpverleners en professionelen in de gezondheidszorg,

In bijlage vindt u de nieuwsbrief van de Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen waarin wij met enige fierheid de twee projecten voorstellen die wij naar aanleiding van ons 30-jarig bestaan gerealiseerd hebben.

Door met onze nieuwe LVV stand on the road te gaan in verschillende ziekenhuizen hopen wij onze  patiëntenvereniging en haar werking nog beter bekend te maken bij lotgenoten.

Daarnaast namen wij bij een aantal mensen zowel professionelen als patiënten interviews af, onder hen Maggie De Block minister van Volksgezondheid en Sociale zaken, Diane Mandelings en Ward Rommel van Kom op tegen Kanker, Prof. dr. Daan Dierickx hematoloog en onderzoeker UZLeuven, Sonja Willems Managing Director Benelux bij Janssen Pharmaceutica en dr. De Vleesschauwer huisarts.

We hopen met de interviews, die nu te zien zijn op de homepagina van onze website www.lymfklierkanker.be, de bezoekers van onze site door de verhalen van de patiënten steun te bieden bij de verwerking van hun ziekte en het belang aan te tonen van de samenwerking van LVV met onze verschillende partners. Neem alvast eens een kijkje.

Met vriendelijke groeten,
Chantal Denblijden

Download

Nieuwsbrief 4e trimester 2017